Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz vasq #10781 üzenetére

    Nem figyeltek oda a photoshop-oláskor... ;]
    De erről írtam korábban, hogy a rendelés részleteinél a dátum tolódik, és az alatta lévő szürke szövegben benne van, hogy ha x időpontig felhívnak. Viszont mivel szerdát követően legközelebb hétfőn reggel fog lefutni diszpozíció, lehet azért nem váltott még a dátum. Viszont most bárhogy csűrjük-csavarjuk, akkor is várnod kell. Ha a gyorsaság fontosabb, mint a kedvezmény, vedd meg személyesen és töröltesd a rendelést. Sorry, nem tudok jobbat.

    CHIPman (#10779)
    1777/1/3/7/3 >> lekérdezheted, milyen havidíjas szolgáltatásaid vannak, és kikapcsolhatod az ütköző csomagot (valamilyen wap vagy net csomagot), amúgy ha van jelszavad, a 1430-on kolléga megnézi az ütközést vagy akár aktiválja a Net Startot.

    grafikus17 (#10778)
    1. Igen.
    2. Igen, de ettől még nem lesz lebeszélhető se a havidíj, se az opció vezetékes irányba.
    Összefoglalva: Ha csak a HBV opciót rendeled meg, akkor 2100+600=2700 Ft lesz a fix díjad és ezt a 2700 Ft-ot 100%-ban lebeszélheted T-Mobile előfizetői irányba, leSMS-ezheted belföldi és külföldi előfizetői irányba, leMMS-ezheted belföldi előfizetői irányba, felhasználhatod hangposta hívásra (nyilván díjköteles időszakban).
    Természetesn T-Mobile előfizetői számokat vagy hangpostát (díjköteles időszakban) a kedvezményes 20 Ft-os áron hívod és eszerint kapod a jóváírást is, így ha csak beszélgetésre menne el a havidíj jóváírás, az 2700/20=135 perc T-Mobile előfizetői irányú beszélgetést vagy hangposta lehallgatást jelenthetne.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák