Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz lugosi #112303 üzenetére

    Értelek és köszi a javaslatot, de megint a megszokást említeném.

    Amúgy, valahogy felesleges pluszmunkának érzem a linuxot torrentről tölteni, mikor ott van minden disztro hivatalos oldala, ahonnan kényelmesen és biztonságosan, plusz kliens nélkül tölthető.

    Gyakorlatilag a kliens fenn van és kb ugyanannyi kattintás a torrent letöltése is, mint ha ftp/http-s letöltést csinálnék. De ha már említed, kizárólag a hivatalos oldalakról szedem le ezeket, mivel ott is ott van mindkét letöltési forma, a kevésbé biztonságos épp a normál letöltés, legalábbis 1.2 eset volt az elmúlt 5 évben, de lehet, hogy tévedek. Szóval nekem ez így alakult ki az évek alatt párszáz ilyen iso letöltése alatt.

    Amúgy azért is akartam a végére járni, hogy miként is van ez a korlátozás, mert egy héten 2-3x ez rendszeres lesz a jövőben, hogy ott ténykedek a belvárosban és sajnos hiába van korlátlan netem Digi SIM-mel, csak az utcán hajlandó működni, az itt jószándékkal az otthoni kábel magammal húzása mellett ajánlott flotta sem megoldás, mivel amiket láttam és jók lennének, mind Telenorosak, ami az épületben szintén nem működik. Lenne egy 2TB-os csomag amúgy 6800-ért, ami egy biztonságtechnikai cég szolgáltatása, jobban tetszene, mint ezek a flottás dolgok. De az is 20-as sajnos.

    (#112307) csako

    No de három különböző sem tudja/akarja megmondani? Aki védi őket, elmehet a búsba, miközben nekem ajánlgatják az ÁSZF-et, az talán az ÜSZ-es kötelessége lenne, hogy ismerje jobban, mivel azért tartják, hogy telefonon annak alapján is járjon el. Ilyen marhaságot, hogy nem tudja!? Könyörgöm, akkor tanulja meg, azért fizetik. Nem?

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung 980 M.2 PCIe 3.0 NVMe SSD 1TB 0TB írás, samsung store vásárlás

Új hozzászólás Aktív témák