Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz RaiDani #11704 üzenetére

    1. Átírás megoldható 6000 Ft-ért, ha a hitelképességi vizsgálat engedi. Szükséges papírok a részedről: személyi + lakcímkártya és adókártya
    2. A Domino-ra váltás és visszaváltás is működhet, de a Domino-ra váltáskor nullázódik a kiemeltség ezáltal elvesznek a pontok is. Vagyis visszaváltáskor drágábban kaphatsz készüléket és az eddig gyűjtött beváltható pontokat sem tudod felhasználni (a Domino-ra váltás 2700 Ft-os díját kifizetheted belőle, esetleg vehetsz feltöltőkártyát is, ha marad még pontod).
    3. Like díjcsomag új előfizetéssel (akár készülékkel is) vagy Domino-ról havidíjasra váltáskor (kizárólag készülék nélkül) a WebShopból is rendelhető.
    4. Ha kérsz Go!Net vagy RelaxNet adatcsomagot is a Like-hoz, akkor 50 MB-tal növelt keretet kapsz (pl. Go!Net M esetén 100 helyett 150 MB után jön a sebességkorlátozás).
    5. Nincs információm a várható N8/C7 készletekről, de az N8 már régóta "hiánycikk" és a C7 is már kifutó, szóval legfeljebb pár darabos készletek lehetnek belőle a jövőben. Amúgy meg ha szeretnél N8-ast, szívesen eladom az enyémet, mert már nagyon útálom. Szóval sejtheted, mi a véleményem róla, lehet jobban is jársz, ha kerülöd Symbian Annát. De ez már másik topikba tartozik. :D

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák