Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    Sziasztok,
    Domino témában szeretnék kérdezni, nekem teljesen új ez :(
    Tavaly vettem a lányomnak egy telefont, és egy Domino SIM kártyát hozzá 1000Ft-ért. Azt írta, hogy 80perc beszélgetést tartalmaz, és 1GB adatot 365 napig. Ezt szépen lassan használgatta is. Pár héttel ezelőtt láttam, hogy már csak 10 perc beszélgetése és 140MB adatkerete van. Így a Telekom alkalmazásban vettem egy 3000Ft-os csomagot.
    Ezalatt a pár hét alatt leforgalmazta a 140MB-ot, és 1 perc beszélgetés van még. Közben meg kiírja, hogy az egyenleg 3000Ft (ez gondolom az, amit rátöltöttem).
    A probléma, hogy nincs adatforgalmi keret. Ez hogy lehet? A 3000Ft-os feltöltéssel miért nem kapott adatforgalmat? Úgy rémlik, hogy 1GB-t kellett volna kapnia ismét (vagy ezt rosszul néztem, és ezzel a feltöltéssel adatforgalom nem jár?).
    Az jutott még eszembe, hogy a maradék 1 percet le kellene beszélnie, és akkor lép életbe a 3000Ft-os feltöltéssel kapott beszéd és adatkeret?
    Sorry, ha hülyeségeket írok, de nekem ez a dominózás teljesen új, nekem előfizetésem van, de a lánynak az még felesleges plusz kiadás lenne.
    Köszi a segítséget :R

Új hozzászólás Aktív témák