Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Nem tudom más is járt-e így, google keresés alapján nem találkoztam ilyennel, de leírom hogy jártam/járok (kivizsgálás alatt):
    Az elmúlt egy hónapban ma már harmadik alkalommal hívtak fel idegen számról azzal, hogy erről a számról keresték őket (vagyis elvileg én hívtam őket). Ma rákérdeztem a hölgynél, hogy ugyan ki kereste, mivel én ezúttal se hívtam senkit fel. Mint elmondta, az OTP-től kereste egy férfi, aki rá akarta venni, hogy lépjen be a netbankjába. Miután erre nemet mondott, a férfi lerakta a telefont, de a számot visszahívva már hozzám kapcsolta a hölgyet. Egyértelmű, hogy csaló volt a férfi, de kérdés, hogy lehet, hogy az én számom jelzi nekik (áldozatoknak), ez kerül be a hívásnaplójukba?
    Létezik az, hogy a hívó fél száma hamisítható? Vagy valami jogtalan hozzáférésük lenne a számomhoz? (telekom app-ban nem látok a kimenő hívásoknál kiugró perc mennyiséget)
    Jelentettem a dolgot a telekom-nak, 3 napon belül kivizsgálják és értesítenek, de azért eléggé zavar az ügy. Lehet nem telekom specifikus a dolog, de hátha valaki találkozott már ilyennel. (iPhone-om van, nincs jailbreak, se gyanús app használva)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák