Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz cszoltaneger #139408 üzenetére

    "megtelt" :DDD komoly! (Ha van pl. egy "8" lakásos társasház akkor oda nem 8 csatlakozási lehetőséget kötök be? Vagy lett egy emelet ráépítés?)

    Oda szerződj ahol jobb technológiával szolgáltatnak. Pl.: ha a Telekom csak ADSL (rézdrót) ad netet, a Yettel pedig optikán/koaxon akkor válaszd a Yettelt. (most olvastam a 4Grider (+1) válaszát, ha jól értem a Yettel vezetéknélkül szolgáltat? Mert még az is jobb az ADSL rézdrótnál.
    A lényeg: rézdrónál csak egy rosszabb van: a műholdas net. :D

    Anno a szomszédomnak volt az, hogy a net telefondróton (rézkábel) jött, azaz ADSL nete volt a tévé szolgáltatás pedig műholdról (tányéros tévé) jött, megfűzték az IPTV-vel ADSL-en, ami így osztozott az internettel: az addig is szűk sávszél még karcsúbb lett mert az IPTV is az ADSL sávszéléből vett le.
    (Az mé plusz hab volt a tortán, hogy amúgy is messze van a fejközponttól, ez ADSL-nél nagyon fontos mert a PING érték is szar és az adható legnagyobb sávszél is az, minden bazi gyenge lett az IPTV előnyeit meg nem is használta ki.
    Szerintem simán átverték.

    Olyat hallottam hogy egy új (szűz, frissen kiosztott terület,majd oda felépített kvázi lakópark) területen 50 telek lett kiosztva de később ebből többre is ikerház lett építve így ugye az "alap" 50 internet csatlakozási lehetőség kevés lett (ha minden egyes telekre ikerház épül akkor ugye pont 100 bekötési hely kell)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák