Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz mongi_ #1731 üzenetére

    mongi_:
    Ha a mai nap alatt 24-ét értesz, akkor erre a hónapra részarányosan 709 Ft-ot kaptál. Ha azt hallod, hogy az egyenleged 10 Ft, akkor az a még felhasználható egyenleget jelenti, nem pedig az elhasználtat. Tehát tölts rá mint egy Dominora, és tudsz beszélni. Az öcsédet azért tudod hívni, mert megkaptad a 3000 percet, amit T irányba (és T-Home) tudsz lebeszélni. Ebből az következik, hogy nemcsak az öcséd, de a többi T számot is tudod majd hívni.

    Baboon: (Dani)
    1. A feltöltött összeg nem vész el hónap végén, azt görgeted tovább, míg el nem használod.
    2. Az tud társkártyát venni, akinek aranykártyás előfizetése van, de persze attól, hogy a barátod nevén van, még te is használhatod.

    Kis Samurai:
    Azért éri meg társkártyás csomagot használni, mert alacsonyabb havidíj mellett kapod meg a fő csomagok kedvezőbb percdíjait, illetve minden társkártyás csomag havidíja lebeszélhető (de van, ami más mobilba nem). Egymás nem tudjátok ingyen hívni, legfeljebb ha aktiváljátok a családbarát kedvezményt.

    SPF:
    A 3000 perces egyenleget akkor tudod lekérdezni, ha:
    1. Domino számot használsz: 1777/1/1/5
    2. MIX díjcsomagot használsz: 1730/1/1/4 (ezt nem tudom biztosra, ritka kérdés...) = 54 Ft/alkalom
    3. Előfizetéses díjcsomagnál: SMS a 1730-ra, a tartalma egy nagy "R" betű (54 Ft/alkalom), de itt az össz ehavi percszámod kapod vissza. Ha ez kissebb, mint 3000, akkor még mehet a beszéd!
    Egyébként hétfő (12.29.) reggel 7-ig folyamatosan használhatod a 3000 perces keretet. Jövőhéten 31-én 22 órától 5-én reggel 7-ig ismét folyamatosan használható lesz.

    swoody:
    A 1777-en nincs ügyintéző, Domino számmal kapcsolatban is a 1430-on kérj ügyintézőt. Ha várni kell, az azért van, mert mindenki hívásban van... Ugye megérted, ha az ünnepek alatt nem max kapacitáson megy a Telefonos Ügyfélszolgálat! ;)

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák