Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz kobak112 #19535 üzenetére

    de a másik két szolgáltató ugyan azt 55-60 között árulja ráadásul nem kell hiper-szuper Mozaik dijcsomagot vennem hozzá, sőt még a tarifák is kedvezőbbek...
    Azért mert haragszol a szolgáltatóra még nem kellene az objektivitásodat elveszítened.
    Én sem örültem, hogy a T beszállt az adóáthárításba. Reménykedtem is az utolsó pillanatig. Sőt, haragszom is rájuk. :K
    De azt el kell ismerni, hogy az ő emelésük a legkedvezőbb az összes közül. :K
    A dominónál úgy emeltek, mint a többi. De ebben benne van, hogy az előfizetésre akarják átterelni az ügyfeleket.
    Viszont 2 hónappal később emeltek, mint a másik kettő - ami az ügyfélnek kedvező.
    A T a havidíjasoknál valójában nem árat emelt, hanem díjat! :K Ugyanis pár százzal emelte a csomagdíjakat, de a benne foglalt szolgáltatások egységára nem változott, azaz a több havidíjért arányosan több szolgáltatást kap az előfizető.
    Míg a másik kettőnél a havidíj emelkedése mellett a lebeszélhető percek száma nem változott (ez pedig áremelés). AZ egyik ráadásul a lebeszélhetőség irányát is hátrányosan változtatta.
    Egyedül a Relax-nál változtak a percdíjak is, azaz itt valóban áremelés is történt, de ezt a csomagot valószínűleg lezárni akarják.
    Arról nem beszélve, hogy a nem publikus csomagoknál is a T volt a legkorrektebb. A közleményükből arra következtetek, hogy ezeknél nem emel. Ellentétben a másik kettő hasonló csomagjai esetével. Más topicban rendesen morognak a nem publikus előfizetők a másik kettő áremelései miatt.
    Az publikus lakossági előfizetéseknél a T csomagjai vitathatatlanul jobbak a Telenorénál. A Voda esetében csak bizonyos fogyasztási szokás esetében jelenthetnek árelőnyt a bónuszok (van abban trükk is). De a többség számára azoknál is jobbak a T csomagjai.
    Szóval az állításod, hogy a másik kettő tarifái jobbak, nehezen igazolható a számok alapján.

Új hozzászólás Aktív témák