Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz homeless09 #38940 üzenetére

    A fogadott emeltdíjas SMS-t például a 1430-ra SMS-ben küldött +EDSMST kulszóval tilthatod le.

    polonic (és a többiek)
    Természetesen ha másként nem is, méltányosságból adható jóváírás. Az évek alatt csak egy ilyen esetem volt, ahol is az ügyfél BlackBerry készüléket adott le szervizbe, de mást kapott, és majdnem 2 hétig nem tudta használni a BB szolgáltatást, amit pluszba fizet. Felajánlottam 1000 Ft jóváírást (félhavi BB havidíj), és éreztem, hogy meglepődött az ügyfél, mert keményebb küzdelemre számított. :)
    Azért a Te eseted másabb, hiszen más készülékben is használható a mobilinternet (SIM átalakítóval). Nem ajánlottak fel cserekészüléket a javítás idejére? Mert akkor esélyes(ebb) a méltányossági jóváírás.

    Vangelis
    "beszéltem is velük és még a számlázási csoportnak is új a dolog"
    Jaj ugyan már! :) Ez eddig is előfordulhatott, mindössze annyi kell(ett) hozzá, hogy a számlakészítés még az egyik hónap végén megtörténjen, de a szolgáltatás aktiválása átcsússzon a másik hónapra (vagy akár a hónap utolsó napján történjen). Esetedben annyival speciálisabb a helyzet, hogy online "észrevetted". Mások csak azt veszik észre, hogy végre megjön az első számla, és két törlesztő csekk van benne. Egyébként meg rugalmasan kezelik az esetet, éppen azért, mert nem új a dolog. Erről már írtam itt és itt is.

    Arni
    Na ná, hogy ekkor is ki kell várni a 7 hónapot, sőt ekkor van az, hogy "csak" 7 hónapot kell várni, mert ha például 12 hónap hűséget vállalsz szerződéskötéskor, hogy kedvezőbb legyen a belépési díj, akkor 11 hónap után vehetsz csak készüléket (hűség vége előtt 30 nappal). Illetve ahogy korábban már itt kitárgyaltuk, a belépési díj kedvezmény visszafizetésével leveszik a hűséget és akkor is érvénybe lép a 7 hónapos szabály.

    tsigalko87
    Nem kell hozzá email címet igényelned, akkor is használható a mail.t-email.hu.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák