Új hozzászólás Aktív témák

  • dedike

    addikt

    válasz meroly #4272 üzenetére

    Itt most - mint eddig sem - nem rólad van szó! Hanem egy teljesen átlagos emberről, akiből pontosan 12 egy tucat! (Szereti a telefonját, vezetékese már nincs is, minek? Most jött az üzletből, ahol megemlítették neki, hogy ezen már meg tudja nézni ez email üzeneteit. Emberünk piszkos módon megörül, ki is próbálja, tetszik neki, használja. Véletlenül félrenyom, és bejön neki a mobilarena.hu kezdőoldala. Elkezd nézelődni, olvasgatni, ...eltelik egy hónap és jön a számla... emberünk ekkor világosodik meg, és jön rá arra, hogy ez az email meg kis olvasgatás sokban van.)

    Ugye itt három eset lehetséges. Vagy megutálja és soha többet nem használja, vagy nekiáll hőzöngeni, milyen drága a mobilnet, vagy előfizet egy adatcsomagra, és ésszel használja. Ugye az, hogy 100 emberből mennyi tartozik egy-egy kategóriába nem tudni. De hogy az első kettő életében nem fog hasznot hozni szolgáltatójának, az biztos! Holott ez elkerülhető lenne egy kis odafigyeléssel, "felvilágosítással"!

    Természetesen mindez az én személyes véleményem, de figyelembe véve a sok panaszt, meg reklamációt, van benne azért némi igazság, ha úgy tetszik, ötlet!

    Jó szerencsét!

Új hozzászólás Aktív témák