Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt1

    tag

    Sziasztok, két dologban szeretnék segítséget kérni. Mind a kettő ahhoz kapcsolódik, hogy két napja rendeltem egy használt telefont a Telekom webshopjából. A telefon meg is érkezett, állapota is rendben van viszont:
    1. A telefon dobozán és a készülékben is át van írva az IMEI szám. A dobozon rajta van az eredeti is, viszont az át van húzva és csak egy matricán kézzel van ráírva az új szám. Eddig még nem rendeltem a Telekomtól használtan telefont, ilyenkor ez így rendben van? Ezt a szolgáltató intézte hivatalosan a letiltásos problémák meg a többi hasonló dolog elkerülése miatt ugye?
    2. Megnéztem a Microsoft oldalán (IMEI alapján), hogy mennyi garancia van még a készülékre és az volt írva, hogy 10 nap jótállási idő van még vissza. A Telekom oldalán valahol azt írta (most persze nem találom), hogy 1 év garancia van a készülékre. Erről én semmilyen papírt nem kaptam és a webes felületen sem találtam meg dokumentumként, pedig egy pár évvel ez előtti telefonom rendelésekor (az mondjuk új volt) ott is elérhető volt. Ez később elérhető lesz ott, ha lezárul a rendelés (most még kiszállítás alatt) vagy menjek be valamelyik üzletbe érdeklődni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák