Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ (#74636) supreme7: Ez jogos, a 24 hónap azért nem elhanyagolható, bár most felmentem emag-ra, ott találtam újracsomagoltat ebből a telefonból, gondolom olyan lehet, mint a szállítási sérült háztartási gépek, de mondjuk engem pont nem zavar, ha van rajta pár karc, úgyis karcos lesz előbb utóbb annál, aki használja.
    A szolgáltatófüggőség nálam nem probléma, úgyis 30-as maradok, az vagyok már jóéjtudja, mióta, sokkal inkább a szolgáltatói taknyolás nem tetszik, amit az androiddal csinálnak.

    @ (#74637) pietrasko: Annyiban más az én esetem, hogy a készüléket fizetném én, a csomagot nem én használom, és így már értelmetlen az egész - szvsz nem pont ilyen esetekre találták ki. A Next S alapesetben (készülék nélkül) 7.090 forint, namármost miért szúrjak ki bárkivel is, hogy az én készülékem miatt fizessen havi +1.500-at?! A dolog mögött - mint megtudtam - az áll, hogy amikor bevezették a Next díjcsomagokat, akkor az S alapból 8.590 forintba került, csak mivel sokan nem vettek készüléket, így ez az opció kikerült belőle, és igénybevehető készülék nélkül is, így a 7.090 forintos havidíj.

    @ (#74639) supreme7: Nem olcsó, valóban, de amikor munkaeszközt veszek, és tényleg használni akarom a készüléket, akkor nem tudom elfogadni, hogy akár egy másodpercre is megakad a rendszer. Sajnos ez az olcsó(bb) androidos telefonokon gyakran előfordul. Nem akarok offba menni, csak nem látom értelmét megvenni egy olcsó droidos készüléket, hogy aztán szentségeljek miatta, és ne tudjam használni érdemben.
    Jelenleg WP-s vagyok, az is maradnék, de lassan ott tartunk, hogy a nekem fontos programok fele vagy nem elérhető, vagy szimplán használhatatlan a platformon. :(

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák