Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz DJ Mythos #7527 üzenetére

    Akkor a 09.01-es dátumot érdemes lenne megkérdezned például telefonon keresztül, ha valami egyedi probléma van, kivizsgálják. Vagy várj még kicsit, hogy a márciusi vizsgálat során változik e a dátum.

    Ami a kérdéseket illeti. Domino-ról átváltáskor a Domino időszak is beszámít, tehát ha a Domino időszakkal együtt megvan a 8 hónap, akkor az időkritérium teljesül, minden más pedig úgy alakul, ahogy korábban leírtam DonMedvének, tehát ha meg lesz a 360 pontod fél éven belül (Domino időszakban gyűjtött pontokat is beleértve), akkor következő hónaptól leszel aranykártyás. Ha ez megtörténik, akkor kérheted a Te+Én Plusz-t is.

    Akár a MédiaMániás, akár a RelaxNetes számod vesszük figyelembe, csak akkor gyűjtenek beváltható pontokat, ha már legalább aranykártyásak, és akkor is a prémium kártyára fognak gyűlni a pontok. A Prémium kártya minden hívószámodhoz/szolgáltatásodhoz tartozik egyszerre, bármelyikkel lépsz be, ott lesznek a pontok, felhasználni pedig azokon a hívószámokon/szolgáltatásokon tudod, amelyik legalább aranyszintű.

    Ha csak alap szinten vennél részt a Kapcsolat Programban (nem prémium), és például a MM hívószámod lenne a főkártya (tehát már arany lenne), akkor a Társkártya RelaxNet hívószám valóban a fő kártyára gyűjtené a pontokat, azaz 0 pontja lenne, míg a főkártyán megjelenne a töblet, de ettől függetlenül a társkártya is felhasználhatná akár az összes pontot.

    DonMedve:
    Bár az nem jó jel, ha a T-Pontban nem tudták megmondani, mert lehet a 1430-on sem fogják tudni (nincs feltöltve a konstrukció), de tegyél egy próbát (jelszó ellenében). ;)

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák