Új hozzászólás Aktív témák

  • radio100jozs

    őstag

    Ez eddig fel sem tűnt a díjszabásban, pedig benne volt:

    "A havidíjas hang díjcsomag nélkül is igénybe vehető mobilinternet csomagok fentiek közül a Net 4GB, Net 6 GB, Net10 GB, Net 15, Net 30 GB. Hang szolgáltatás és SMS ezekben a csomagokban is elérhető, azonban annak nincs külön havidíja. A beszélgetési díj és az SMS díj belföldön és EU roaming helyzetből EU Zónába, alapdíjas irányokba 35 Ft/perc, ill. 35 Ft/db, kivéve SMS küldés EU roaming helyzetből 23,5 Ft. Hangposta hívása és a külföldre irányuló hívások díjazása a Díjszabás megfelelő pontjai szerint történik."

    Akkor a Telekomnál az ilyen külön adatdíjcsomagos sim-ek valóságban hangdíjcsomagosak is, azaz lehet hívást kezdeményezni és fogadni is. Érdekes, mert a Telenornál és a Vodánál is az adatdíjcsomag sim-ekkel csak sms megy maximum, de nevükből is adódnak, hogy hangszolgáltatás nincs bennük.

    Meg azért is érdekes, mert ha valaki nem akar hangdíjcsomagot venni, mert csak mobilnet kell, mert VOIP-ot használ mobilról is, akkor elég neki egy ilyen netes sim, de normál 30-as számon is elérik, nem csak a VOIP-on, valamint ha valami gond van az adattal, és nem megy a VOIP, akkor tud rendesen telefonálni is, és nem egetverő azért a 35 Ft-os percdíj.

Új hozzászólás Aktív témák