Új hozzászólás Aktív témák

  • elekreg

    tag

    válasz -Ben- #92673 üzenetére

    Ehhez képest, a témával kapcsolatban feltett azonos kérdésre is mást és mást mondanak a Telekomos ügyintézők, ami felettébb érdekes.
    Arról nem is beszélve, hogy a rendszer random működik, teljesen azonos feltételekkel (meghatározott telefon, konstrukció és előfizető) is más és más előleget dob néha, továbbá csak az előfizetőt változtatva, teljesen új előfizetőtől nem kér előleget a legdrágább telefonra sem, hiába választ részletfizetést, tizen- és huszonéves arany és platina szintű kiemelt ügyfelektől meg kér, sokszor még nem részletre történő vásárláskor is, pedig nem a legdrágább díjcsomagokra és nem 0 Ft-os kezdővel történne a vásárlás, előfordul olyan is, hogy összességében több az előre bekért összeg, mint a telefon listaára.
    Ez nem megfelelő működésre vall, még akkor sem, ha hétvégén esetleg nem volt olyan döntéshozó, aki egységes magyarázatot adhatott volna ki, mit is mondjanak az ügyintézők az előfizetők ezzel kapcsolatos kérdéseire.
    A média hamarosan ráharap (mert ilyesmire szokása) és akkor lesz majd magyarázkodás, de olyan életszerű magyarázatot elég nehéz lesz kiadni, ami ezt a random működést alátámasztja.
    A másik oldala a dolognak, hogy így elég sok újbóli hűséget is elbukhatnak, mert nem sokan hajlandók a húzós előleget befizetni és még hűséget is aláírni, ha azért az összegért bárhol máshol megvásárolhatják a készüléket előfizetés nélkül és még hűséget sem kell aláírni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák