Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    Mukibuci, Studi22, testvéreim, barátaim, mindenki!

    Itt vagy valami hatalmas átverésről, vagy egy isteni csodáról van szó. :DDD Hív fater, hogy telefonáltak a vodától, és 147990ft helyett 9990ft-ért megkaphatja az iPhone 4-et. Na mondom, vagy valamit félre hallott, vagy valami trükk lesz ebben. Megbeszélték, hogy hívjon vissza 20 perc múlva, így is történt.

    Na mondom, engem már csak a kíváncsiság űz, már lesz*rom az egészet, de hívjanak nyugodtan. Elmondja az ajánlatot, ugyanazokkal a számokkal: 147990 helyett 9990ft. Egyből teszem is fel a kérdéseket:

    ez kezdőrészlet? a válasz: nem, ez a teljes készülékár a jelenlegi díjcsomaggal (400 plus) :Y

    ha váltani akarok, azonos csak felfele válthatok, vagy azonos kategóriában kell maradnom? (ez már inkább kötekedés volt a részemről) Mennyi a tarifahűség? - Nincs tarifahűség, válthat lefele, felfele, maradhat is. A 2 év hűség egyedül az előfizetésre (készülékre) szól. :Y

    Ugyanúgy vehetek évente új készüléket, mint V klubtag? - Igen, természetesen.

    Na gyerekek, megtörtént a megrendelés, a jelek szerint egy tarifahűség nélküli készüléket vásároltunk meg 2 év hűségre 9990ft-ért, amit jövőhéten hoz a futár. :DDD Erre valaki valamit? Mert én komolyan nem tudom ezt felfogni.

    (Mindenkitől elnézést, akit most elönt a sárga irigység, bár a hozzáértőbb ismerőseim egyöntetű válasza, hogy ez gyakorlatilag egy lehetetlen ajánlat, csak még nem vettük észre a csapdát :DDD )

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák