Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Tököm tele van a vodafonenal!

    Hónap 14-én éjfélkor kezdődik az új számlázási ciklusom, előző hónapban augusztus 28-án túlléptem a forgalmamat és jött a korlátozó sms és a korlátozás (bár már megint hamarabb, de ezen már meg se lepődöm).
    Erre 13-án 0:15kor jött egy sms, hogy elértem a forgalom 80%-át, majd rá pár percre az, hogy túlléptem és korlátozás (volt tényleges forgalom, ezt nem vitatom, de ekkor még az előző hónap ketyegett).
    Egy hónapban kétszer.
    Felhívtam őket nap közben, erre azt mondták, hogy biztos hiba, megerősítették a 14-ei számlazárást és mondták majd nézzem meg ezután.
    A mai napon, 2 nappal az új ciklusban, forgalmaztam kemény 1.5mb-t (az 500-ból), és netinfo szerint rég túlléptem a keretemet.
    Tehát a 13-ai sms komoly volt.

    Eddig 15-20 perccel előbb kezdték a számlázást (hívás részletező szerint már 13. 23:40-23:45-től voltak új tételek), de most majdnem kerek 1 nappal hamarabb kezdték el, ami miatt most 1 hónapig fogok szopni a mobilnettel.
    Persze 1270 szerint felhasználtam a keretem, de rögzítik a panaszom és majd kivizsgálják 30 napon belül (ja, mint az előzőt, melyben leírták, hogy minden rendben, ők nem hibáztak, a rendszerük ilyen).

    Az pedig, hogy egy telko nem képes úgy kalibrálni az automata rendszerét, hogy az pontosan működjön nevetséges kifogás és ordas nagy hazugság!

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák