Új hozzászólás Aktív témák

  • membrandj

    nagyúr

    válasz asdf_ #33936 üzenetére

    Lehet ezt még 25 nézőpontból nézni. Ha nem lenne bekapcsolva alapból, akkor szerintem csomóan jönnének,hogy " mekkora lerántás, direkt nem kapcsolják be,hogy fizess szépen, ha hülye vagy és nem kapcsoltatod be utazás előtt". Páran meg azt mondják,hogy így a lerántás, mert ugye ez csak akkor éri meg ha használod.
    A nagy átlagnak szerintem fogalma sincs arról,hogy 1 perc hol mennyibe kerül, 1 mb, 1 sms, létezik egyáltalán ilyen opció,hogy napijegy stb.
    Pont az ilyen emberek miatt lett szerintem ez alapból aktiválva, mert a vodának is egyszerűbb elkérnie tőled 1 napra egy ezrest ( mert ugye sms-t kapsz,hogy aktiválv van ), mint sem megpróbálni több tíz k-t behajtani emberektől.. Az a minimum,hogy dupla ennyi panaszos ügyük lenne szerintem..
    Próbádl már meg megmagyarázni egy 50-60 évesnek,hogy mitől forgalmazott a telója magától pl akár csak 10 mb-ot.. Mer ugye ehhez nem kell konkrétan netre fellépni.. Időjárás widget frissít, jön egy email,stb.

    Részemről lezárom ezt a dolgot, mert itt "jó" döntés nincs. Valakinek az lenne jobb, ha ki lenne kapcsolva, valaki meg áldja az eget,hogy megúszta pár ezer ft-al.

    Aki utánaolvas a dolgoknak,megnézi,hogy milyen opciók élnek stb, azt baj nem érheti.

    Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

Új hozzászólás Aktív témák