Új hozzászólás Aktív témák

  • bzolee601

    csendes tag

    Sziasztok!

    Van egy kis sztorim. Előre leszögezem flottás vagyok, az mindegy milyen.Ugye szeretnék E51-et venni hó elején lesz rá zseton, fizu után.
    E-mailben érdeklődtem és másnap (ma reggel) azt a választ kaptam, hogy nincs készleten sehol. Miután ezt elolvastam, hívtam 1270-et, egy srác utánanézett asszondi van Duna Plaza, West End, Mammut, mondom ácsi, ennyi elég nekem. Hallottam h le lehet foglalni előre, mondm inkább kérek kölcsön de megveszem, foglalják le holnapra pl. Azt mondja jó, de telefonon nem éri ela West Endet (kérdezte melyik lenne a legjobb) de ír nekik e-mailt. Na mondom jó a kapcsolat voda-voda között :(
    A végén mondom azért megkérdezem milyen kategóriába vehetek, ugye" B"-be akciós áron készüléket?
    Asszongya milyen "B"? "A" lesz az. Aztat mondja, hogy nekem maga a flotta a kedvezmény, meg hogy nem is választhatok A,B,C,D között, csak az "A"-t. Meg utána nézett valami "rendszerben", ami ezt "dobta ki" az én előfizetésemre most, hogy csak "A"-ra vagyok jogosult, mert nem is válthatok tarifacsomagot, hiába "írok alá" hogy nem fogok.

    Itt már nem értettem, hogy mi alapján "számolják" ezt a dolgot, vagy hasraütés szerűen szo..tnak :(((

    És a slusszpoén 2003 óta vagyok ugyan ebben a flottás tarifa csomagban. Akkor valamint 2005-ben, 2007-ben mindig "B"-s kedvezménnyel vettem új készüléket :W Akkor most mi van? A havi számláim az esetek 95%-ban 6 és 8 ezer Ft között vannak, teljesen kiegyensúlyozottan.

    Hogyan vásárolhatnék flottásan "B" kategóriás áron, mint 2 ill. 4 évvel ezelőtt? Mi alapján számolják ezt?

    És még valami. Vettem egy új sim kártyát számmal a sajátom mellé novemberben (4et lehet összesen) és papír szerint az "A" kategóriás, de 4 ezer valahány forintot fizettem érte (Nokia 3120 classic) aminek akkor ez a "B" kategóriás ára volt. Most ez 1 Ft de az "A"-s még mindíg 24.990.- Akkor tehát nem vehettem "A"-s áron vagy volt vmi külön kedvezmény.

    Na kai értette, az szólhatna hozzá valamit,hogy megnyugodjak. Nincs több, mnt 52e pénzem E51-re. A 39-re is ősz óta spórolok :(

    Üdv, Z

Új hozzászólás Aktív témák