Új hozzászólás Aktív témák

  • Andras6800

    senior tag

    válasz 313313 #56125 üzenetére

    "Amit írtak(rendeletben) az jogos is lehet, aki idén visszwattal bepakcsoktatott rendszert, az mire számított? Szaldóra? Csak visszatáplálás reményét adták meg, elszámolásról még szó se volt... Aki lakossági felhasználóként visszwattos rendszert rakatott fel és bízott a jó szerencsében (ezt máshogy megfogalmazni nem bírom) az meg is érdemli."

    Bár engem nem érint, de ne haragudj.. már hogy lenne jogos???
    Jelen állás szerint nincs élő lakossági entitás az országban, aki ne szaldót kapna ha telepített vagy igényelt rendszere van 2023.09.07-ig. Még azoknak is, akik aláírták, hogy bruttósak lesznek és így kaptak egy zsák pénzt. Ezek után nem látom a logikát abban, hogy miért kéne automatikusan bruttóba kerülni azoknak, akik minden feltételnek megfelelnek, csak egy ideiglenes korlátozáshatálya alá estnek jelenleg.
    Ez megint egy ráutaló magaratás volt, ami ugyan kimondva nem volt, de kb mindenki úgy vette át, hogy majd ha oldják a trafót jó lesz neked, mert utána lesz 8-9 év szaldód. Tőled sem olvastam egy kommentet sem ennek ellenében amikor ilyenekről volt szó.

    Lényegében [hsz_56128-56128] alapján az elosztók felületesen vették át, mert úgy is viszwatt? Aztán most újra át kell venni? Én ebben nem értem a logikát, hiszen az volt tudott, hogy majd ha lesz trafó körzet oldás, lehet vissza táplálni. Szóval részemről a telepítő kijön: Ír egy papírt, viszwattot kikapcsolja, ez a papír bemegy az elosztónak és kész. Elosztó küld új HH-t meg HCS-t.

    Félre ne érts, nem veled kötekedem, de ez egy nonszensz...

    A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!

Új hozzászólás Aktív témák