Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz Wesder #14200 üzenetére

    Szerintem nem, az előző genben volt olyan időszak amikor nem voltak ex címek boxra (vagy szinte nem és igazság szerint tavalyig ez kb így is volt, csak megindultak a felvásárlások), mindenki temette, még is vették, aztán meg jött a gp ami adott még egy löketet. Ha igazak is a pletykák, esetleg nem kerülnek be day1 az ABK játékok (vagy nem minden), nem sok dolog fog változni. Illetve ha jönnek is az ex címek ps-re, nem day1 jönnek. Ráadásul ott a series s ami gp-vel a legjobb deal ár / érték arányban. Egyébként sem a hardver a lényeg az MS-nek hanem a szolgáltatás, ezzel a lépéssel pont ezt bizonyítaná. Xbox meg úgy is lesz amíg van érdeklődő. Ráadásul sok 10 millió embernek ott van a digitális könyvtára, nem ps-en.

    Ráadásul ha jön gp ps-re (kétlem) akkor a ps+ kap konkurenciát, tehát javulni a kell. Ha az MS dobja az ex címeket, lehet, hogy ps-ről is kikopnak és minden is jön majd mindenre (teljesen nem hiszem, hogy megtörténik, de részben lehet, vagy eltolva mint pc-re). Aztán meg ott a Nintendo, ezzel a lépéssel az MS vissza emelné a nagy konzolok közzé (xgs, zenimax, abk játékok együtt meg az új hardver képes lenne rá), értsd a hagyományos versenybe.

    Gond szerintem akkor lenne ha gp is jönne, teljes tartalommal és day1 saját játékokkal egyszerre az Xbox megjelenéssel, az tényleg monopol helyzetet szülne, de a gp mint szolgáltatás meg még jobban felfutna.

    De tippre valami teljesen más lesz a bejelentés.

    +1 a pletykák a kövi xboxról is szólnak,
    +2 a ps monopol helyzethez kellene pár ps5 ex cím is, ami most nem nagyon van, pontosabban kevés van.

    [ Szerkesztve ]

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák