Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz _drk #15033 üzenetére

    De ez mindig így lesz. Az eltérő üzleti stratégiák miatt. A kérdés nem az, miből adnak el többet, hanem az, hogy üzletileg nyereséges-e. Mindaddig amíg nyereséges vagy, jó vagy. A Sony üzleti stratégiájának alapja a 1st party/3rd party exklusive vagy timed exclusive játékfejlesztés, így mindig "köröket" fog verni ebben másokra, hiszen ez a működés tette őket piacvezetővé. Ha egyszer is nem így lenne, ha egyszer is "nem verné köröket", akkor a működési stratégiájuk megakadna. Ez az alapja a cégnek.
    De pl. az MS az előfizetéses modellel nyereséges, így ők abba fektetnek többet. Mindaddig amíg nyereségesen működnek, addig ez a konzolháború csak a részleteket nem értő fanboyok saját maguknak kitalált szórakoztatása marad, de akik objektíven tudják értelmezni azok leszarnak mindent, és játszanak. Platformtól, kiadótól, fejlesztőtől és pár magyar podcaster véleményétől függetlenül azzal, ami tetszik nekik. Itt nekünk (legalábbis nekem) a játék a lényeg. Sokan ebben a topikban birtokolunk több hardvert, lehetőségeinktől függően, hogy a lehető legjobban kielégíthessük a játék iránti szenvedélyünket, és ezt addig tudjuk nyugodtan tenni, amíg ezek a cégek nyereségesek maradnak. Ha az egyik valaha is bezárja a boltot: na majd akkor lesz itt konzolháború és majd akkor lesz izgalmas egy gaming podcast ;]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák