Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    válasz Vebber #1521 üzenetére

    Egész eddig azt hangoztattam, hogy én sose engedtem a csábításnak, és kezdtem amiiboizni, de a hétvégén a polcomon eldugva találtam egy bontatlan Mario30 pixel amiibot. :B Tényleg vettem, valami harmad áron volt. De úgy rendszer szinten ellenálltam neki. Ja meg van egy Disney Infinity bontatlan Darth Vader figurám, mert tetszett a ffigura, de a játékot nem próbáltam ki. Pedig hatalmas a csábítás, most már lassan több éve.

    Nyílván ki lehetne találtni valami Marios vonalat a Fifa Amiibo játékba, mondjuk nem CR-rel játszanál, hanem Marioval, ha ráteszed, vagy valami hasonló. Hogy teljesen opcionális legyen.

    Zeldával kapcsolatban meg.. Zeldának idő kell. Egyik Zelda se kifejezetten egyszerű, sokat kell mászkálni, beszélgetni, figyelni, hogy mit mondanak, és keresni a kapukat, összefüggéseket. Ha nagyon elakadtál nem szégyen megnézni egy leírást pl a http://www.zeldadungeon.net -ről. Ott szépen leírva, fotókkal illusztrálva van minden. Alapvetően mindegyik játék hasonló strukturára épül fel, szóval egy idő után rááll az agyad, hogy mit keress, mire utalnak a mondanivalók, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák