Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz woros #16758 üzenetére

    Jogos a háborgás egyébként. Annál is inkább mert pont a Nintendo vezír volt az, aki tavaly nyáron a többi SW készítő céget figyelmeztette, hogy ne legyenek kapzsiak. Na persze ő arra gondolt, hogy a Switchen és a Nintendo környezetben még nem divat a mikrotranzakciós pénztárca csapolás és emiatt ő érzett egy erkölcsi fölényt és beszólt a többieknek.
    Közben meg hát, na igen, azt nem veszi észre, hogy árazásuk akár kapzsinak is nevezhető, ha azt nézem, hogyan mennek le a játékok árai egy XO környezetben mondjuk és milyen komoly akciók vannak, amikor a vevőknek van lehetősége olcsóbban is beszerezni. Mondjuk most év végén egészen korrekt akciózást hajtott végre a Nintendo, lehet, hogy visszajeleztek a vezírnek, hogy kb menjen a p.csába a beszólásával, amikor meg a Nintendo aranyárban akar mindent eladni.
    Nekem szerencsére kimaradt a Wii U, úgyhogy ebbe a kérdésbe nem is gondolok bele jobban, de talán egy állítólag nem kapzsi cég adhatna árengedményt azoknak, akik megvették Wii U-ra is :)
    Szerintem ilyen esetekben, amikor gyakorlatilag fogják a Wii U programot és minimális módosítás mellett átportolják, akkor a korábbi vásárlóknak kéne biztosítani kedvezményt. Azt nem tudom, hogy Wii U-n a fizikai példányoknak van-e egyedi azonosítója, mert ha nincs, akkor ugye ők kiesnek, de legalább akik online megvették tőlük, azoknak adhatnának kedvezményt.
    Ezt most úgy mondom, hogy nem vagyok benne érintett. Én most veszem meg először ezt a játékot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák