Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    Lassan szerintem lecserélhetnénk a topik címét MK 11 kesergőre :D

    Azt kell megérteni, hogy a Nintendo a Switch konzollal más típusú közönségre lő és nem is céljuk ezzel a platformmal kiváltani a dedicated home console megoldást.

    Rendszeresen elhangzik itt, hogy dedicated home gépen jobb a játék, mert jobban néz ki és szeretjük teljesen figyelmen kívül hagyni a pro/kontra vonalon azt, hogy hordozhatóság és főleg hibridség szempontjából melyik platform az ideális választás. Kaptunk korábban erről statisztikát, a userek döntő többsége vegyesen használja a gépet, kisebb része handheldként és a legkisebb része home consoleként. Ha jól emlékszem ez utóbbi körülbelül 20% volt.

    A kérdés alapvetően az kéne, hogy legyen, hogy ki melyik kategóriába esik és ez alapján kéne döntést hozni. A Switch technológiaialag egy handheld vas, teljesen feleslegesen futjuk szó szerint szűntelenül hónapok, de talán évek óta ugan azt a kört újra és újra ugyan azokkal az emberekkel és egyszerűn nem értem, miért nem érünk soha a végére. Én pont olyan buta körkörözésnek érzem ez, mintha a PS4 topikban unos untalan az menne, hogy szép és jó ez az MK 11, de azért a Switch verzió az handheld is és úgy PS4en nem is működik egyáltalán, úgyhogy a Switch verzió a nyerő.

    A Krypt egyébként ahogy olvasom más platformokon se a legsmoothabb élmény, még PCn is 30 FPSre van lockolva...

Új hozzászólás Aktív témák