Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz johnny23 #29559 üzenetére

    Nem jellemző, hogy baja lenne, de én nem vennék használt játékot kártyásan, de ennek csak a saját finnyásságom az oka. Ami elérhető újonnan, azért inkább adok többet, de én legyek az első tulaj. Voltak olyan hírek, hogy ha valaki dump-olta (berippelte) a kártyát és ezt a Nintendo valahogy észleli, akkor tilthatják azoknak a gépét/profilját is, akik az ilyen, már berippelt kártyákat gyanútlanul megveszik. De szerintem ilyenre még nem nagyon láttunk precedenst. Ugyanakkor a veszély lehet valós is.

    Szerintem kártyás játékot csak újonnan és főként akkor, ha a gyűjteményben szeretnéd tudni a polcon/később el akarod adni. Digitálisan pedig csak akkor, ha amúgy sem tennéd a gyűjteménybe, vagy ha akcióban jóval a kártyás ára alatt van (pl. 50%-a, vagy akár alatta), vagy akkor, ha nincs is belőle fizikai. De ezek csak az én preferenciáim.

    Futásbeli különbség nem gondolnám, hogy lenne. Max. a választott SD-kártyád specifikációi eredményezhetnek lassabb töltési sebességet a digitálisan vásárolt címek esetében, de mást nemigen. Azt tudnod kell, hogy egyes kártyás címek is meglehetősen sok adatot pakolnak az SD-kártyára/belső tárhelyre is - épp a minap volt erről szó itt a topicban.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák