Új hozzászólás Aktív témák

  • Crvsh3R

    senior tag

    Sziasztok!

    Most tervezem egy Nintendo Switch OLED verzió beszerzését és ezzel kapcsolatban lenne (nagyon) sok kérdésem, amire sem a neten nem találtam választ, sem az összefoglalóban. Már egy ideje csendes szemlélője vagyok a topicnak. :)
    Leginkább azért szeretnék Switch-et, mert teljesen beszippantott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild (van 2-300 órám benne, de nem sikerült még így sem végig vinnem, egyelőre csak CEMU-val) és láttam a második rész is nemsokára megjelenik a konzolra. Nézzétek el nekem, ha hülyeségeket kérdezek, de nem mozgok konzol témában otthon.

    1., Pro kontrollert előre beszereztem és használnám egyelőre PC-n, de ahogy tapasztalom és ahogy olvasom valamiért nem nagyon szeret visszacsatlakozni a kontroller a PC-re, csak ha teljesen eltávolítom és újra párosítom. Ezzel lehet valamit kezdeni? Mintha valamit olvastam volna, hogy jött ki firmware update a kontrollerre az 1.5.0-ás firmware-el, de nem tudom, hogy javítja-e ezt a hibát, illetve Windows alól valahogyan frissíthető-e a kontroller.

    2., Game card vagy eshop? Tudom mindkettőnek megvan az előnye, de melyik az ajánlottabb?

    3., Game card-ok mennyire sérülékenyek? Vonatkozik rájuk valami garancia? Cserélik ha valami gond van esetleg velük?

    4., Game cardok esetében kell figyelni a régiókra? Él rokon Angliában, lehet esetleg vele hozatnék pár játékot.

    5., Eshop-nál hol érdemes (melyik régióban) venni a játékokat? Angol miatt én UK-t preferálnám, de mintha alapból oda is dobna PC-n a böngésző.

    6., Lehet konzol nélkül előre venni játékot valahogyan? Láttam pár jó akciót https://www.dekudeals.com/ -en, de nekem eddig nem sikerült vennem semmit, mert azt írja nincs a fiókhoz rendelve konzol.

    7., Gamepark-nál olvastam a kontrollerekre vonatkozó szervízt, de nem igazán egyértelmű nekem a megfogalmazás. Azt értem, hogy Joycon-ok örök élet+1 a drift javítása, de a Pro kontrollerekre vonatkozó rész nem igazán világos a számomra.

    8., Tudom csak pletykák vannak jelenleg, de érdemes jelenleg Switch OLED-be "beruházni"? Gondolok itt arra, hogy vajon várható esetleg újabb/jobb/időtállóbb kiadás mostanában?

    Egyelőre ennyi, de szerintem lesz még bőven kérdésem ha nem gond. Bocsi, de szeretem alaposan körül járni a témát és nem vásárlás után szembesülni a dolgokkal. Remélem nem gond.

    Segítségeteket előre is köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html

Új hozzászólás Aktív témák