Új hozzászólás Aktív témák

  • anytime

    őstag

    válasz Razi #12200 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm a kimerítő válaszod és a linkelt videót is.

    Tapasztalati oldalról nézve mindenképpen igazat adok Neked, szakmailag meg egyszerűen csak elfogadom, ilyen mélységig nem értek a szakmához, de teljesen logikus a levezetés.

    Tegnap este toltam egy órácska SE3-at egy megjelenítőn és a játékfuttatás egyenletessége és az általa adott élmény a kisebb látótér ellenére is nagyon jó volt. Azáltal, hogy minden egyes beállítást felhúzhattam így ultrára, az élmény kárpótolt. A supersampling 4x azért már éreztette a hatását, de 2,25x-ös értékkel még vidáman ment minden. Természetesen a BF1-nél is jobb volt a helyzet, de oda minden bizonnyal tényleg kell majd az új kártya ....

    Egyedül az élsimításokkal vagyok bajban, hogy mikor melyiket jobb használni, de ezzel meg úgy vagyok, mint a jó öreg szántó - vető ember, próbálgatom a beállításokat :)

    Egyébként a 3 monitoros rendszer 1 év múlva legkésőbb véget ér, akkor eladom őket és igazán komoly megjelenítőre cserélem őket (elnézve a vasamat, a mostani vastartalomhoz mit ajánlanál - jöhet privátba is, hisz ez nem az a topic - bocs az OFF-ért.). Szóval addig kiélvezem a szimulátorozást is, aztán meglátjuk, bár lehet, hogy hamarabb el kellene adnom a monitorokat, hisz még 1 év alatt nagyon sokat fognak az értékükből veszíteni .... örök harc ez ... :)

    Köszi még egyszer, üdv:
    A

    UI. egy kérdés a végére, ami talán nem OFF.

    Melyik a jobb beállítás, melyik adhat jobb kép- és játékélményt, elméletileg? Nem vagyok nagy gamer, abszolúte alkalmi játékosnak (időszaki) nevezném magam.

    Inkább 1 monitor, V-Sync OFF, fps 130-150 között, vga kihasználtság 99%, miközben a proci magok is terheltebbek vagy V-sync ON, fps 60 ugye, lentebb van a proci és a vga terheltség is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák