Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz LLKobe #13353 üzenetére

    Én ismerem a jelenséget, amiről írsz, de ehhez nem a tápnak van köze, sem a VGA-nak.
    Teljesen mindegy is lesz, hogy milyen VGA van a gépben, ha beraknál egy 980Ti-t, csak hangosabb lenne, mert ott is lenne ez az "áramzaj" nevű jelenség. Minél nagyobb a VGA, vagy a gép fogyasztása annál hangosabb lesz. Ez nem coil whine egyébként, illetve az, de tényleg nem a hagyományos.
    Cserélhetsz tápegységet, alaplapot, videokártyát, akár még CPU-t is, nem fog számítani, mert futottunk már bele mi is ilyen jelenségbe és ezek végig lettek próbálva egyesével, akár három különböző alkatrésszel is, mind hiába. Konnektornak lesz köze hozzá, azt nem tudom, hogy földelés volt-e, de másik lakásba kellett vinni a gépet, ott nem csinálta ez a gép a jelenséget. Illetve írhatok gépeket is, mert 3 különböző alaplap, 3 különböző tápegységnél és három különböző VGA-nál már inkább 3 gépről beszélhetünk, nem egyről... (és 2 CPU is volt, mindkettő 6700K)

    Csak a lakáscsere fog segíteni. Persze megnézetheted a földelést is, lehet az volt. Sajnos ez már sosem fog kiderülni. Egyébként igen, ez valóban fpstől függetlenül is megvolt, ez a fajta "áramzaj" erőssége terhelésfüggő. Minél többet fogyasztó VGA-t vagy CPU-t használsz, annál hangosabb lesz. Minél inkább használja ezeket a szoftver, lehet az játék vagy bármi, annál hangosabb lesz.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák