Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    [link]

    A videót nem néztem meg mert az olyan emberkéket mindig is szántam akik más nevéből próbálnak meg megélni mert saját ötletre nem futja a kis agyukból szal a videóik számomra tárgytalanok.
    Inkább a kommentelőkhöz szólnék ha megengeditek, persze válaszolni nem lehet majd a kommentemre és nem is nézek soha többé vissza erre a videóra mert nem vagyok kíváncsi az ostoba irigykedő fröcsögésre olyan emberektől akik még azt sem tudják mi az a 4 műszakos munkarend.

    Aki itt eddig hozzászólt mindenkinek végigmentem a csatornáján és csak annyit tudok elmondani, hogy akár mennyire is utáltok vagy irigykedtek vagy csináljatok bármit olyan nézettséget mint ami nekem van soha a büdös életbe nem fogtok elérni ezt jobb ha már most elkönyvelitek. A feliratkozó számotokkal kitörölhetitek a valagatokat az csak egy e-penis szám ami nem jelent az égvilágon semmit sem. Nekem még 100k sincsen még is 2 millió+ a havi megtekintésem. Ki hinné mi? De igaz.

    A lényeg, hogy ha szidtok ha parodizáltok ha a seggeteket a széketekbe veritek akkor is az én gépemben lesz 2db csúcs VGA nem a tiétekben. TitanX SLI coming...

    Szal, hogy érthető legyek. Kurva magasról leszarlak mindannyiótokat ti noname semmirekellő szutyok banda.

    Ja és igen, mindenkit aki eddig itt hosszászólt szépen rátettem a block listámra. Mert megérdemlitek. Ha már otthon nem is szeretnek titeket legalább itt érezzétek a törődést ti senkik.

    Na csumi csá bb.

    ;] ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák