Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz cyberkind #27264 üzenetére

    hat nezd, elozo heten 20 ora volt osszerakni a gepem. osszehasonlitaskepp: csaladtag R4 + DFI blood iron + q6600 + thermalright mux120black + 7770OC + CX400 + R4 + SSD + HDD komboja 2 ora volt, es addigra mar belottem a ventiket.

    de benne volt a pakliban, hogy ha nem jon ossze elsore a build, akkor eladom az egeszet a fenebe, de minimum a vizet (meg persze a 290xet). pl mert nem fekszik fel az FC blokk a VRMre amit komponens szinten nem tudtam tesztelni, viszont volt ra esely. vagy ugy is jarhattam volna mint masik forumtars aki felrakta az FC blokkot, tesztelte, minden rendbennek tunt, aztan reggelre teglava valtozott a videokartya.

    mindenesetre arra jo volt, hogy egy idore letegyek a multigpurol. masodik kartyahoz le kene engedni a vizet (utban van a cso), szoval nope, nope, nope, nope. es akkor meg azokrol a praktikus problemakrol nem is beszeltunk, hogy tapcsere, meg lehet kene meg egy pumpa ketkorositeni a rendszert, mert nincs tobb helyem hova radiatort rakni. terhelve csendet akarok es mar igy is 25os deltaTt mertem a vizen egyoras furprime utan. jo persze, masik oldalrol meg 500W konnektorbol meg meg ugyis csend/halksag hataran volt a gep, de ez kb a minimalis elvart tudas volt amennyi energiamba/eroforrasomba kerult az egesz cumo:).

    ---

    es agyalok egy wii Un. nincs hozza kiegeszito, nem lehet upgradelni, faek egyszerusegu, pontosan az ami az ultra-high maintenance pc utan kell.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák