Új hozzászólás Aktív témák

  • WaterWawe

    őstag

    válasz Tirexi #3748 üzenetére

    "Mindig is voltak is és lesznek is ilyen emberek itt MO-n akik nem bírják elviselni ha a másiknak jól megy és erre büszke."

    Ennél nagyobb öngólt még nem halláttam... Turkálsz az én zsebemben meg eljátszod a nagy halált, most meg föl vagy háborodva ha veled is ezt csinálják. :W

    iszilard kolléga pedig csak a tényekkel szembesített, gondolom a sok konzol is mind használtan lett véve, meg a TV meg minden... de hagyjuk nem vagyok kíváncsi rá mi honnan mennyiért van...

    ...Arra viszont kíváncsi vagyok hogy ezek mellett mért áldozol időt arra hogy engem bosszants facebook-on meg Keldor illetve TTomax előtt engem bemocskolj. Semmivel nem vagy jobb mint azok az emberek akik téged szivatnak és veled trollkodnak, ugyan azt csinálod te is. (Inkább szerezz barátokat a való életben!)

    (#3814) norb55: Nem tudod te mi volt akkor. Elutaltam neki előre a pénzt, és 2 hetet vártam hogy beszerezze az új kártyáit és hogy ideérjenek a referenciák. Nem mondom nem adta rossz áron, de mondjuk ha deicide kollégától vettem volna jobban jártam volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák