Új hozzászólás Aktív témák

  • VTom

    veterán

    válasz cyberkind #61015 üzenetére

    Nem ilyen egyszerű a helyzet szerintem.
    A baloldalon általában az értelmiség van, ők nem fognak macskaköveket dobálni meg gyújtogatni, csak ha már nagyon-nagyon bepipulnak. Plusz nincsenek közöttük fizetett futball huligánok hogy feszültséget szítsanak. Emlékszel, mekkora botrányt cisnáltak, amikor 2006-ban közéjük lőttek gumilövedékkel, még a rendőröket is meghurcolták miatta, most aki ugyanúgy kivonul az utcára, mint akkor ők, az az állam nemzet ellensége, és esetleg kopogtatnak nála a rendőrök másnap...
    A kormány mindent a belpolitikai érdekeinek rendel alá, mindennel szembemennek, ha kell, lsd. Heineken vagy akár ez a CEU-s téma.
    Ebből viszont ki fognak hátrálni, mert ki kell hátrálniuk, nem tetszik az embereknek, nem tetszik a világnak, nem lesz más választásuk. Sokkal nagyobb veszély viszont a most porondra kerülő civil törvény, ami miatt akár figyelemelterelésnek is használhatták a CEU-t. Kinézem belőlük.
    A legnagyobb probléma viszont az, hogy nincs más alternatíva, mert az egyetlen komoly ellenfelük már leszerepelt, és ki is csinálták, a kisebb pártoknak meg nincs akkora szavazóbázisa, hogy bármit is elérjenek. Kíváncsian várom mi lesz jövőre.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

Új hozzászólás Aktív témák