Új hozzászólás Aktív témák

  • TTomax

    nagyúr

    válasz #35434496 #62426 üzenetére

    Az a 101 az pont jó,nem tudom miért akarsz fogyni...nyugi 130kiló körül sokkal hamarabb "lóg a kezed" mondjuk egy sima kesztyüzésnél,nem mindig elöny az.

    (#62427) Erdei88
    Szerintem az rendben van 72ön meg 83on is... ugy szoktuk számolni hogy a magasság minusz 100cm +-10% az rendben.Persze az arányokon van inkább a hangsuly.

    (#62428) ffodi
    De,tudsz kétszer edzeni csak nem ugyanazokat az izomcsoportokat természetesen.Nálam az intenzivebb pörgetös edzés jobban bevállt egy-egy esetleg néha akár két nap pihivel.De nekem elég gyors az anyagcserém,mindenkinek más és más jön be.Az edzést sem szeretem elnyujtani,max egy óra de az végig pörgés,nem az hogy kettöt huzok aztán 20perc mobil...tele van az edzöterem ilyenekkel,és nem értik hogy napi két óra edzés után miért nem haladnak.Amugy nem tudom mennyi most a testzsir,relativ magas lehet hason/derékon van egy jó ujjnyi "cover",de több volt nagyon lassan megy lefelé... pedig mindent bedobok,néha egy tepszi krémest is ugy félkómásan amikor még nem vagyok magamnál.Mindegy majd ráfogom a nyuszira... :DDD
    Egyébként nem eszek sokat,föleg mostanában hanem inkább többször de kevesebbet.

    [ Szerkesztve ]

    ★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

Új hozzászólás Aktív témák