Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Habugi #73421 üzenetére

    A 4. résszel játszottam maximum 35 percet és részemről ennyi volt.

    A 3. részt meg elvittem 2x nagyjából a feléig ha a történetet veszem alapul és legyártogattam a cuccok egy részét.
    Plusz felfedeztem a pályát, a kis szobrokat és leveleket kutattam, az állatokkal harcolgattam és/vagy húztam az ellenségre őket ;]

    Aztán legutóbb a játékot úgy toltam, hogy mindent amit lehetett legyártottam és a történetet csak addig csináltam ameddig szükséges volt, hogy minden alapanyag elérhető legyen plusz a tornyokat foglaltam és talán ebben az időben mikor toltam 2-3 torony maradt az ellenség kezén. Végül nem játszottam ki teljesen, mert nem volt kedvem hozzá és mint korábban is a mentésem elveszett a komponenscserék közepette vagy mert a Windows-t raktam újra és totál eszemben sem volt a mentések lementése... (éljen a Steam) De mindvégig zavart a WH jelenléte... és próbáltam ignorálni vagy úgy játszani, hogy ne kapcsolódjon be... ami szinte lehetetlen.

    Aztán röhögtem egy jót a Primal-on, hogy az Ubi képes volt egy reskin-t csinálni a pályán, mert amúgy a 4 és Primal ugyan azt használja... új játék 59.99 EUR... :(
    Pár dolog tetszett benne, de nem ért nekem annyit, hogy foglalkozzak vele.

    A 2. részt anno sokszor elkezdtem és tetszett is főleg a gyémánt vadászat, de a gépet akkortájt gyakran szereltem-bővítettem így a Windows telepítések során elvesztek a mentések ami nem nagyon érdekelt akkoriban. Csak eltelt 10 év és eljutottam az évek során arra a szintre mikor már teljesen érdektelen lettem azzal a címmel kapcsolatban.

    (#73423) cyberkind

    Az 5-öt esélytelen, hogy toljam. Közömbös lettem vele kapcsolatban sőt az egész szériával-Ubisoft produktumokat illetően.
    Ami játék tetszik azt Steam-en megveszem teljes áron vagy kivárom míg akciózzák. A mező felé se megyek egy ideje virágot tépni.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák