Új hozzászólás Aktív témák

  • CJ4567

    veterán

    válasz Shkiz0 #94964 üzenetére

    Tavaly szeptemberben ingyenes volt egy hónapra az Uplay+, kipróbáltam, benne volt a The Crew 2 összes DLC-vel, de akkor még nem jött be a játék, szóval hagytam.
    Idén áprilisban megvettem az alapjátékot, és minden nap az első indításkor olyan volt, mintha meglenne a season pass(hozzáfértem a season pass járművekhez), utána viszont csak a helyet foglalták, és elég idegesítő volt végiglapozni azokon a járműveken is, amik ott vannak a garázsban, de se törölni, se semmit nem lehet velük kezdeni. (Tisztázásképp: a season pass ott ad 25 járművet, ebből 3 exklúzív, a többit megveheted játékbeli pénzből, meg minden 20%-al olcsóbb.)
    Írtam a supportnak, tisztán leírtam a problémát, képernyőképekkel, viszont csak élő support volt áprilisban, ezért ott vettem fel velük a kapcsolatot. Teljesen félreértette a problémám, azt hitte, hogy elvesztettem a season passhoz a hozzáférésem, és hozzáadta a fiókomhoz. Ebből semmit se vettem észre, a problémám ugyan úgy megmaradt. Kb. 3 héttel később látom, hogy a fiókomon figyel a season pass, és a motorsports deluxe pack, mintha gold editionöm lenne. :DDD
    Kaptam választ, hogy "a hiányzó tartalmat hozzáadták a fiókhoz", és jelezzek vissza, ha további problémám van.

    Így is meg lehet oldani a problémát :DDD (Arra számítottam, hogy törlik a járműveket, amihez nem férhetek hozzá, vagy valami sablon szöveggel elhajtanak.)

    [ Szerkesztve ]

    No Sana No Life

Új hozzászólás Aktív témák