Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    Szidnám még a Shellyt kicsit: december 4.-én rendelt csomag sehol sincs még. A supporttól úgy tudtam választ kicsikarni, hogy három fronton támadtam őket, így 1-2 héten(!) belül mindig írtak valami mentegetőző dumát. Ja és mindegyik termék raktáron volt a rendelés leadásakor a webshop szerint, és egyik sem preorderes újdonság. Ráadásul a megrendelés bőven az előtt volt, hogy elkezdtek volna kipakolni az infókat, hogy lassú lesz a szállítás, mert sok a karácsonyi rendelés. Egyébként a válaszaik gyorsaságából és időpontjaiból ítélve szerintem dec. 15 és január eleje között zéró ember dolgozott a Shellynél, ami persze sok mindent megmagyaráz.

    Mindezek után gondoltam rendelek egy Shelly 3EM-et, mert hát mi baj lehet... Látom ám, hogy már nem preorder van, hanem "in stock" státusz. Aztán jobban megnézve a terméklapot van egy icipici jelölés a termékfotók bal felső sarkában (de csak ott), amin a "feb.25. 2020" felirat szerepel. Mire számítsak? Nyár eleje? :D

    Vajon ezek nélkül a csúsztatások nélkül ("open source", kamu szállítási idők, stb..) nem menne a szekér? Na ne már... Szerintem pénzzel gyújtanak be kb., nem értem mi szükség van erre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák