Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    Ha már locsolóvezérlő, én meg pont egy ilyen 3D nyomtatható dobozon munkálkodok éppen, mert egyszerűen nem találtam normálisat sehol:

    Jelenleg vannak benne csavarmentes mount lehetőségek egy 6-os relé boardhoz, 2db Wemos-hoz (4db szelephez, és 1db master szelephez különálló vezérlés), egy oled kijelzőhöz (SH1106) illetve hely egy AC/DC tápnak (24V AC -> 5V DC). Méretre a doboz jelenleg 15x9x3 cm-es kb, és összesen 2db elemből nyomtatható ki.

    Ha valakit szeretne hasonlót, akkor majd elérhetővé teszem a modellt Thingiversén amint elkészül. Addig is jöhetne ötlet, hogy hogyan lehetne szebbé/jobbá tenni, ez a mostani változat beta még, a feliratok pl. nem nyomtathatóak rajta jól (meg egy "AC" jelölés se ártana). Illetve lehet, hogy a 2db független ESP-s vezérlés hülye ötlet, és inkább 1db ESP32-vel kellene megoldani. A biztonság miatt szerettem volna, de lehet hogy a túlbonyolítással inkább ez ellen dolgozok....

    Valamint szívesen vennék tippet a tápegységre is, valamilyen board formában, mert egyelőre nem találtam jót, építgetni meg nincs időm/kedvem (vagy sima egyenirányító + egy stepdown board kellene inkább? ezekből azért jóval nagyobb a választék).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák