Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz DougButabi #24604 üzenetére

    Ajtó kell a szekrényre az óra elé, és ennyi, azt nyithatod, nem kell plombálni, van az órán amúgy menü gomb, ahhoz lenne hivatott a hozzáférést biztosítani, illetve most már a P1 porthoz is. Kétféle megoldás van:

    - nincs ajtó, plombabontás alkalmával bedugod a (nyilván wireless) kütyüt, majd visszateszik az előlapot, és plombálják, de így hiba esetén nem férsz hozzá, hiszen zárt a szekrény előlapja
    - ajtós előlapot szereltetsz fel, vagy vágatsz be ajtót, ahogy fentebb beszéltük, ez esetben bármikor hozzáférsz

    Egyéb megoldás szerintem nem megengedett, azaz nem fúrhatsz lyukat a kábelnek, meg hasonlók.

    Az ajtóhoz még annyi kiegészítés amit nimfas is írt: ha látják, hogy az ajtón keresztül hozzáférnél a méretlen vezetékekhez, akkor nem fogják megengedni. Erre kell a maszk. Ezt nálam is mondták az órcserénél, hogy nem szokták szeretni és nem is engedik meg. Illetve mutatta a szerelő, hogy esetemben ha lenne egy rés az óra alja, és a kék színű lemez (asszem ez a maszk) között, akkor pl. tuti nem engedné meg nekem az ajtós előlapot. De aztán annyiban maradtunk, hogy nem hogy rés nincs nálam, hanem ajtó sem, szóval ez így aztán biztosan oké. Sajnos ezen a ponton még nem tudtam, hogy ajtót akarok :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák