Új hozzászólás Aktív témák

  • Olympia76

    tag

    válasz szat8 #37096 üzenetére

    Nálad mennyi eszköz van? Én 55-öt próbálok most stabilizálni.

    Az az érdekes, hogy egyszer egyszer nálam is csatlakozik a Xiaomi Ikea Trådfri izzóra, de inkább nem, akkor sem, ha nagyon közel van. Az Trådfri led-es tápegységet viszont nagyon szeretik, arra sokan csatlakoznak a közelből. A Philips Hue izzókhoz is úgy tűnik csatlakoznak.

    Írtam már korábban, hogy annak ellenére, hogy nő a Zigbee eszközeim száma, továbbra sem vagyok elragadtatva a technológiától a Wifivel szemben, de ugye az elemes eszközöknél Wifi nem alternatíva :(
    Pedig már 25-ös csatornára át lett állítva korábban, most be lett téve 3 router és még sem stabil (mondjuk mondom, egy jó ideig az volt. Vagy a Trådfri izzók zúzták le, vagy valami véletlen egybeesés és valaki a szomszédságban beindított valami Zigbee DDoS-t...)

    Most is ki-ki esik egy egy eszköz, hogy bent vannak a CC2531-ek, de ha kiveszem, akkor még rosszabb lesz a helyzet, pedig tele van már rakva a ház Trådfri izzókkal, ahova vígan csatlakozhatnának a közelből, de alig-alig egyszer-egyszer, aztán azok is leesnek. Nem hiszem el, hogy az alábbi router-szénabogjában nem talál mindenki magának tetszőt :)

    Ti milyen izzókat használtok, amik biztosan jók routerként?


    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák