Új hozzászólás Aktív témák

  • Zotyipotyi

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretném a segítségeteket/véleményeteket kérni.
    Eddig még nem volt aktivitásmérőmőm/okosórám.
    Viszont a most jó áron kapható Honor Band 5-ön elgondolkodtam. Az érdekelne, hogy az általam elképzelt felhasználáshoz alkalmas lenne-e. Nem tudom mennyire elrugaszkodottak az igényeim...

    Elsődlegesen a napi aktivitásom méréséhez használnám ebben a home office-os időszakban.
    Kritériumok:
    1. Lépésszámlálás
    Ez lenne a legfontosabb. Bár a telefonom (Huawei P10) is tudja, de egyrészt nem túl pontosan, másrészt meg nem akarom folyton a zsebemben hurcolászni (még lakáson belül sem). Ha mondjuk egy +/-5% pontossággal tudja számolni a lépéseimet, azzal már elégedett lennék. Ezt kellene tudnia telefon nélkül (+ kijelzőjén alkalmanként rá tudjak nézni, hogy hol tartok).

    2. Idő mutatása :)

    3. Minimum 2-3 napot bírjon ki egy töltéssel.

    4. Pulzus mérés
    Szintén telefon nélkül, alkalmanként (mondjuk edzés közben) rá-rá tudjak pillantani. Itt is kiegyeznék mondjuk egy +/-5% körüli pontossággal.

    5. Alvásmonitorozás
    Igazából ez a legkevésbé fontos a kritériumok közül. Néha kíváncsiságból monitoroznám az éjszakai alvásom. Mennyire tudom zavartalanul átaludni az éjszakát, hányszor ébredek fel éjjel úgy, hogy reggel felkelés után nem is emlékszem rá.
    Igazából ennél a funkciónál az sem világos, hogy folyamatosan kapcsolatban kell-e lennie a telefonnal, vagy pl. elég-e csak reggel leszinkronizálni vele.

    Szóval ilyen felhasználásra szerintetek alkalmas lenne a Band 5?
    Ha nem, akkor van valami olcsó (< 20e Ft) alternatíva, ami tudja ezeket? (Band3/4 Pro, Amazfit Bip (lite))

    Köszi!
    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák