Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz GreenGoblin #15611 üzenetére

    Szia, én Garmin fenixet használok, pár gondolat hátha segít a választásban:

    2. ez 5-7 nap között bír kb 3 éves korában függően attól hogy hány GPS-es tevékenységet indítok.

    4. a fenix nagyon strapabíró, nincs rajta használati nyom, pedig ütődött már ehhez-ahhoz.

    5. ha az okosóra rész másodlagos akkor jó választás a Garmin. Szerintem az aw egy Fitness funkciókkal rendelkező okosóra míg a fenix egy okos funkciókkal is rendelkező sportóra. Hívást, SMS-t illetve a telefonra érkező egyéb értesítéseket tud jelezni, el tudod utasítani stb.
    A garminnak is vannak tartozékai, nagyon idézőjelben “ökoszisztémája”, jellemzően külső szenzorok amik az órához kapcsolódnak, például biciklinél pedálfordulat vagy wattmérő. Vannak egyéb termékeik, pl biciklis navigáció, ha az egyik eszközön csinálsz egy útvonalat tudsz szinkronizálni a másikra. Az aw-ot különösebben nem ismerem, de a Garmin eszközöknél vannak olyan adatok illetve metrikák amik inkább sportolóknak lényegesek (pl talajérintés ideje stb).

    Egy dolog kimaradt, a fenix nem érintőkijelzős, mindent az oldalán lévő gombokkal tudsz irányítani. Ez bizonyos esetekben hátrány (pl térképen pontos pozíció egy érintőkijelzőn könnyebb, viszont a telefon Explore alkalmazásával ez áthidalható), bizonyos esetekben előny (pl kesztyűben télen, koszos kézzel, vagy víz alatt, ha merülsz vele akkor teljes értékűként használható).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák