Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Sziasztok, némi keresgélés, próbálgatás, egy Mi Band 1A, egy T-Rex és egy Stratos 3 után kezd körvonalazódni mit szeretnék. És nem biztos hogy ez a megfelelő topik rá, de nem találtam jobbat, hisz inkább hibrid/connected watch amit keresek azt hiszem :B

    -Az időt mindig, minden szögben jól látni. Amoled+AOD kiesett, transzreflektív nem rossz, de nem az igazi.
    -5ATM vízállóság legalább, illetve kültéri sportokat is bírja valamennyire (hideg, meleg, rázkódás), az üvegnek nem árt ha van valamilyen extra védelme.
    -Telefonos funkciókból valami alap értesítés igazából elég.
    Pulzusmérő pántom van, a telefonomat úgyis mindig viszem ha sportolok, és a telefon barometrikus és gps illetve a pánt szívritmus adati sokkal pontosabbak úgyis.
    Alapból elvoltam az 1A-val is, a fontos appok rezegtek, lépés, alvás monitorozás volt... csak egy fokkal jobb lenne ha már van valami a kezemen, látnám az időt, illetve az értesítés jellegét/valamennyit belőle.

    Az Amazfit Neo koncepcióra nagyon tetszik, de a retró design nagyon nem - a T-Rex testében kiváló lenne. Néztem a Garmin vivomove-okat, az olcsóbbik, fél kijelzősöket. Eredendően tetszik, bár nem érzem elég védettnek. Tetszik a Fossil Hybrid HR, de épp csak cseppálló (30 év megszokás után nem biztos hogy mindig eszembe jutna levenni).
    Még egy fokkal talán praktikusabb lenne STN kijelzős (de a fenti OLED illetve e-ink mutatóval sem rossz) változat, de nem nagyon találok ilyet. A Garmin Instict is akár jó lehet, bár már kereten felül van, de nem tudom milyen a kijelző, mennyire látszik jól (ha hasonlóan mint a Stratos, akkor nem eléggé).
    Tudnátok némi irányt mutatni merre keresgéljek?
    :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák