Új hozzászólás Aktív témák

  • SkiDev

    senior tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni okosóra vásárlással kapcsolatban. Egy ideje böngészem a kínálatot, de kezdek belezavarodni. Jelenleg mi band 3-mam van, de már nem nagyon használom, óraszerűbb ketyere kellene. :)

    Szóval a lényeg:
    - 15-20k a keret
    - szíj fontos szempont, jó lenne cserélni (a bőröm nem bírta a szilikon szíjat, aláfülledt és viszketett, létezik szabványos, amit akár egy órás is tud cserélni vagy ezekhez csak a sajátjuk jó? Fémen gondolkodtam)
    - az ékezeteket jól kezelje
    - legyen rajta kamera exponáló, ami működik az s21 ultra gyári kameraszoftverével
    - súlyzós edzésre használnám
    - véroxigén, nfc, gps: ezekből minél több van benne, annál jobb, de egyik sem létszükséglet
    - jó lenne ha menne egy hetet legalább
    - főleg négyzet alakúak jönnek be
    - végezetül a kijelző... A széltől szélig amoled tetszene a legjobban, de gondolom az nem ilyen áron található...
    Nézegettem a Bip U Pro-t, de nagy a káva és nekem videón olyan lassúnak hatott az érintésre reagálás, Bip 3 Pro-n is gondolkodom, illetve picivel drágábban a GTS mini jött velem szembe, ami nem is tűnt rossznak. Viszont nem tudom, hogy a fentebb leírt dolgokat tudja -e teljesíteni, ezért fordultam Hozzátok, hisz sokan hordtak már többféle órát, tapasztaltabbak vagytok ilyen téren.

    Előre is köszönöm a segítséget! :R

    Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

Új hozzászólás Aktív témák