Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz dgyuri0123 #12671 üzenetére

    Neked lehet, hogy összemostam a kérdésed és az azt követő megjegyzésed. :B

    Ha a "barnásabb a kelleténél"-el arra reagáltál, amit az első hsz-em végén írtam (az OLED megtolja kicsit a vöröset), akkor elvileg persze, lehetne. De ez a Pio 9G a legtöbbet tesztelt TV. Ezerszer kimérték ezren, hogy jól keveri a színeket. A megjelenését követő néhány évben mindenki azt akarta bizonygatni, hogy "XYZ már legalább olyan jó, vagy még jobb", mely vita a további pár évben végül úgy halt el, hogy feladták a hasonlítgatást és lehurrogták azokat, akik még mindig felemlegették a Kuro szót, hogy engedjék el a múltat, már nem kíváncsi rá senki (mint ha attól elromlana a Kuro-k képe, vagy megszépülne a WLED LCD-ké, [ami akkor nagy divat volt], hogy ráuntunk a felemlegetésére --- ez mindig jól szórakoztatott, rávilágít pár dologra az emberi természetünkből és a társadalmunk hasonló kérdésekhez való hozzáállásáról :D).

    Mindazonáltal egyébként az OLED után személy szerint már nem lennék elégedett a Pioneer PDD kontrasztjával. A jobbat mindig könnyebb megszokni, és engem sohasem vigasztalt olyasmi, hogy másnak van sokkal rosszabb is, és őket akár még az sem zavarja (pl. IPS LCD "fekete"). Most is azt nézegettem, hogy milyen vicces, hogy mennyire el voltam ájulva tőle régen, mikor az volt a legjobb (és sokkal jobb, mint a második a sorban mögötte), de most visszanézve az OLED mellett nem is olyan jó már (feldereng a fekete). :))

    A válaszod második mondatára visszatérve, a beszúrt fénykép az LG tükröződésgátló bevonatának hibáját lett volna hivatott bemutatni, hogy az miként zöldít már így is, hogy csak viszonylag kis szögben eltolva nézett rá a fényképezőgép (a két TV közé nézett, hogy egyforma szögből lássa a kettőt). Ezt lehet, hogy többen félreértettek. Ezt pedig azért ha bármennyit is hisztek a szavaimból, akkor itthon egyszerűen tudom igazolni a dolgot, hogy mi a "helyes", mert mindkét TV-t tudom nézni pontosan középről és ferde szögekből is, és látom mi mikor merre torzul, ahogy mozgatom a fejem...

    U.i: Az első képek egy Olympus ELP1-el készültek, csak a Ph fórumos ment a Galaxy A3 telefonnal, mert már elpakoltam a másikat.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák