Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz daneel_hu #21427 üzenetére

    Mikor ma itthon bekapcsoltam, aztán lépkedtem még kicsit a menüben, fél perc múlva komolyan el kellett töprengenem azon, hogy "na, akkor most a BFI még mindig be van kapcsolva, vagy átugrott másik képmódba, amiben nincs"?

    Lehet, 24-30Hz bemenettel van is némi értelme, de >50Hz bemenethez nem kapcsolnám be mellé az interpolálást is, hisz 60 be, 60 ki, tehát a köztes hamis képkockák vagy mind a kukába mennek, vagy fele-fele megy a szemétbe 30 eredeti és 30 hamis (gyakorlatilag lecserélsz 30 eredetit 30 hamisra, ha látható a változás). Nyilván hasonló ez 120Hz bemenetnél, ott is hülyeség interpolálni 120-ra, de épp úgy BFI-vel kidobatni 60-at.

    Amúgy megint egy pixelhiba mentes panelt nyertem. Még folt se volt rajta ~3 percesen. Azóta járatom egy fehér képpel HDR módban 5-ös OLED Fény-el (az elég szolid), de holnap szerintem cserélem is ki a C7-et.

    Egyébként pont az a B8PLA, amit vártam: gyakorlatilag egy C7V-Rev2. Akkor szerencsém nem volt, hogy esetleg javított volna idén a tükröződésgátló bevonaton az LG (bár használható így is, de a '17-es Panasonic és Sony is jobb ebben).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák