Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz chros #34449 üzenetére

    Vagy esetleg így oldották meg a kompatibilitási problémákat, amikkel zaklatták őket, de nem tudták orvosolni. Nekem is van itthon olyan olcsó kínai HDD tok, ami USB2-vel tökéletesen működik, de USB3-al csak Linux-on stabil, ahol a kernel letiltja feketelista alapján az USB3 UAS (lényegében SATA-over-USB) módot. Volt olyan USB3 pendrive-om is (el is ajándékoztam már), ami szintén instabil volt AMD és Intel USB 3.0 vezérlőkkel is, csak Asmedia USB3-al ment jól 3.0 sebességen. Nem annyira jó az oda-vissza és a gyártók közti kompatibilitás USB3-al, mint azt az ember hinné a 2010-es években.
    A HDFury Integral is csak az USB2-höz és Win7-hez szánt driver-el megy nálam az USB 3.1-es Win10 notin, és még sorolhatnám...

    Amúgy pedig az USB2 tényleg elég bármire, a létező legdurvább DB anyaghoz is (talán még ahhoz az állatorvosi ló Fifht Element 4k SDR webrip-hez is, amivel példálózni szoktak, bár nem próbáltam).

    De érdekes lenne felnyitni egy C9-et és kicserélni otthon az aljazatot USB3-asra, ha tényleg ott vannak még esetleg a NYÁK-on is behúzva a hiányzó szálak a csatlakozó talpáig. ;]
    Bár a beégés garanciáról nem akarok ezért lemondani. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák