Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz alaves #60565 üzenetére

    Egyik helyen HDMI 2.0-t, más helyen HDMI 2.1-es csatlakozót írnak...hivatalos oldal szerint HDMI 2.1-es csatlakozókat tartalmaz: 3x HDMI2.1 (ALLM, VRR), 1x HDMI2.1 (eARC, ALLM, VRR).
    290-ért jó vétel lenne(értelmét vesztené alsókategórián kívül LCD TV-t venni), de elég magas a nyitóár. LG 55C1 vagy Philips 55OLED706-os olcsóbban beszerezhető.

    Azt hol olvastad, hogy a 7-es szériás Philipseknek kisebb a fényereje a 8-asokhoz képest? Több oldalt is megnéztem, de nem találtam erről infót: távirányító különbséget olvastam, illetve a 3 és 4 oldalas Ambilight amiben különböznek, illetve valahol olvastam, hogy a 8-asban van valami fejlettebb beégésgátló....korábban pedig a 7-es széria nem kapta meg az Androidot, de az utóbbi években már ez is megkapja. De ilyenről, hogy kissebb a fényerő, nem olvastam.
    Azért érdeklődök, mert korábban vásároltam 65OLED804-est, ami sajnos 2 hónapot bírt ki, becsíkozódott a panel. Jelenleg Sony 65-ös A8-ast használok, de a Philips képi világa jobban bejön. Mivel 55-ös méretben egész jó áron nyitott a 706-os, erősen gondolkodom, hogy visszatérek Philips OLED vonalra. A Sony-t ha nem tudom megfelelő áron eladni, akkor megy a kisebb szobába, de szeretnék visszatérni Philips-re.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák