Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani0504

    tag

    válasz Per Degaton #61150 üzenetére

    Én szombaton hoztam el az 55oled706-ot, 55oled805-öt akartam venni, de mivel 10-20e forint volt a különbség így a 706 lett a befutó.
    A csomagolás nagyon patent, passzentosan van benne a tv. Összeszerelése szerintem jó, kopogós műanyag a hátulja, de egy reccsenés és nyikkanást sem halottam összeszereléskor. A távirányító gombjai nem világítanak kivéve az ambilight gombját(mondjuk ezzel az erővel világíthatna a többi is) és nincs benne mikrofon. Műanyag az egész, de abból a minőségibb fajta, ami elsőre feltűnt, hogy milyen súlya van az itthon található darabokhoz képest. Nekem speciel hiányzik róla a világítás, mert még nem tudom melyik gomb hol található rajta, de szerintem 1/2-1 év múlva ha még szükségesnek érzem veszek egy világítósat hozzá. Véleményem szerint jelenleg nem éri meg a 806 a már említett különbségek miatt.
    A fényereje szerintem elegendő nappali viszonyok között is, nekem nem tűnik kevésnek, este vissza is kell venni. A képminősége szerintem jó, bár ez az első 4k és oled tvm. A beállításokat tekintve az itt a fórumon emlegetett beállítások megtalálhatók.
    Ha van valami kérdésed vagy kérésed, hogy nézzem meg szívesen megteszem és válaszolok, ha tudok! :D

    A kijelzőt mivel szoktátok ellenőrizni?
    Itt a különböző panel problémákra gondolok amik elő szoktak kerülni. Youtube-on találtam egy oled videót ahol különböző szürkéket jelenít meg. Azzal nem tapasztaltam inhomogenitást rajta.

    Azt hol tudom megnézni, hogy a panelben mennyi az üzemóra?

    "A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"

Új hozzászólás Aktív témák