Új hozzászólás Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    válasz Sk8erPeter #17350 üzenetére

    Bocsánat. Nem gondoltam, hogy kötelező leírni a pontos véleményem. Az a baj, hogy nem jegyzeteltem a dolgokat amik idegesítettek, de talán emléxem pár dologra.
    Azzal kezdeném, hogy "nem biztos, hogy a böngészővel van a baj." Ezzel nem értek egyet, mert egy böngésző attól még lehet rossz, hogy hosszas állítgatás, mindenféle trükkös átírogatás és komoly időbefektetés után esetleg testre tudom szabni. Egy böngésző legyen úgy kitalálva, megcsinálva, hogy alapból minél több dolog megfelelő legyen és ne kelljen mindent állítgatnom. Az, hogy másnak jó, vagy mást ne zavar, attól még számomra nem lesz kevésbe rossz.
    - accnév control+enterrel beírni macerásabb mint simán egérrel kattintani a belépés gombra.
    - a lapméretezéseket elfelejti. Ha alapból átállítom, mint mutattad akkor is rettenetes lesz az eredmény, mind oldalt úgy hoz be és förtelmesen tördeli az oldalakat. A menüket, címeket szavakon belül, betűnként is széttöri, a címek rendszeresen, majdnem mindenhol egymásba csúsznak, nagyobbak a betűk....olyan fura, rossz, ronda vagy éppen olvashatatlan az egész.
    Biztos beállítható valahogy, de nincs időm ezzel tökölni.
    -Nem tetszenek a könyvjelző kezelések, nem elég felhasználó barát. pl firefox kedvenceit nem tudom egy mozdulattal kihúzni eszköztárra.
    Fúú annyi minden volt, de nem jutnak eszembe.
    Most például minden úgy össze vissza van csúszva, hogy a szövegek felét nem látom, föltelem minden. Ennyi elég szerintem.
    Majd még használom és bővítem a dolgokat, de most nem jut eszembe semmi, mert jó pár napja abbahagytam a szenvedést.
    Csak azért jöttem vissza, mert meg akartam köszönni a segítséget, mert valóban számítottak amiket írtál.
    Tudom, hogy be lehet állítani mindezeket jól, de ismétlem: alap szintű felhasználónak ilyen "start and use" ( én találtam ki xD ) állapotra számomra rettenetes.

    Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák